3 évesnél idősebb autójához is igényelheti az országúti segélyszolgálatot, ha a karbantartást Toyota márkaszervizben végezteti el.

 

 

Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is

Toyota Eurocare országúti segélyszolgálat

Bővebben ...

Az Extracare szolgáltatási csomag fedezi az autó javítási költségeit, ha az valamilyen meghibásodás miatt javításra szorulna.

 

 

A Toyota Extracare programja

 

Ismerje meg a Toyota Eurocare mellett az Extracare szolgáltatási csomagunkat!

 

 

Bővebben ...

A Toyota-biztosítások kizárólag a Toyota tulajdonosok részére az Aegon, az Allianz, a Generali és Uniqa biztosító társaságok által kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termékek, melyek kizárólag a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehetők igénybe.

Biztonságban a Toyota-biztosítással

Toyota-tulajdonosok különleges bánásmódban A Toyota számára rendkívül fontos, hogy a Toyota tulajdonosok biztonságban érezhessék magukat nemcsak vezetés közben, de mindig, amikor az autójukra gondolnak. A Toyota-biztosítással a gépjárműhasználatnak csak az örömteli oldala marad, amikor nincs váratlan, kellemetlen meglepetés.

Bővebben ...

Ha rendszeresen ellenőrizteti autója hybrid rendszerét, akkor a garancia letelte után is ingyenesen kijavítjuk a hybrid akkumulátor esetleges meghibásodását.

 

A hybrid autók szervizelése

 

Hybrid autóink története 1997-ben vette kezdetét, s ma már világszerte több mint hatmillió autós élvezheti a hybridek előnyeit.

Bővebben ...

Minőség, hatékonyság, szakértelem, garancia és értékállóság. Ezek a szavak jellemzik leginkább a Toyota szakszervizekben végzett munkát.

 

 

A Toyota szakszervizek ismérvei

 

 

Minőség, hatékonyság, szakértelem, garancia és értékállóság. Ezek a szavak jellemzik leginkább a Toyota szakszervizekben végzett munkát.

 

 

Technikusaink a saját tudásukon kívül a Toyota minden tapasztalatára is támaszkodhatnak. Modern eszközökkel, rendezett műhelyben, komoly elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában gondoskodnak arról, hogy az Ön autója megbízhatóan működjön.

Bővebben ...