Cégbemutatás

Cégünk, az East-Tech Car Kft. 2008-ban kezdte meg működését Sopronban, mint minősített Toyota márkaszerviz. Csapatunk elsődleges feladatának tűzte ki, hogy maximális kiszolgálást nyújtson a hozzánk betérő Toyota tulajdonosok számára. .

Biztosítjuk Önt, hogy fiatalos és rugalmas hozzáállásunkkal, hasznos szerviz tanácsokkal, gyors problémamegoldó képességünkkel, hozzájárulunk a Toyota márka által nyújtott gondtalan autózás öröméhez.

Szervizszolgáltatásaink:

Garanciális és garancia időn túli gépkocsik javítása, karosszériajavítás, karosszériafényezés, műszaki vizsgára történő felkészítés, gumiabroncs értékesítés és javítás, eredeti Toyota alkatrészek és tartozékok értékesítése, autó diagnosztika.

Autókereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink:

Használt gépjármű értékesítés, hitel ügyintézés, teljes körű biztosítás ügyintézés, Toyota garanciahosszabbítás.


East-Tech Munkatársak

 • Karosszéria ügyintézés

  Varga János

  ...
 • Raktár, alkatrész kiadás

  Vörös Lajos

  ...
 • Pénzügyi asszisztens

  Zettl Andrea

  ...

East-Tech Küldetés

1
Minőség

A kiváló termékminőség iránti elkötelezettség mindig része a szervizünknek.

2
Hatékonyság

A befektetett erőforrásokkal jól gazdálkodva elérjük a kívánt hatást.

3
Szakértelem

A magas színvonalú technológia alkalmazása mellett elengedhetetlen feltétel a szakképzett munkaerő.


East-Tech Filozófiánk

A kitűnő minőség magas szintű felkészültséggel a legjobb üzleti stratégia.

Szervizünk folyamatosan építi, fejleszti rendszerét, biztosítja a szükséges személyi, tárgyi erőforrásokat. Legfontosabb szempont a vevői, megrendelői elégedettség. Komoly figyelmet szentelünk a műszaki fejlesztésre, a legkorszerűbb anyagokkal, berendezésekkel dolgozunk, törekszünk a legmodernebb gépek beszerzésére. Szerelőink azonnali oktatásban részesülnek a legújabb modellek érkezésével, így akár az autó első szervizelését is biztosítani tudjuk.

Szerviztevékenységeinket évek óta az ISO 9001 szabvány vonatkozó előírásai szerint végezzük, amelyet rendszeresen felülvizsgálunk, megújítunk.