Toyota Hybrid Szerviz

Hybrid autóink története 1997-ben vette kezdetét, s ma már világszerte több mint hatmillió autós élvezheti a hybridek előnyeit.


Bővebben

Szerviz és karbantartás

Minőség, hatékonyság, szakértelem, garancia és értékállóság. Ezek a szavak jellemzik leginkább a Toyota szakszervizünkben végzett munkát.

Bővebben

Szervizcsomagok

Rendkívül kedvező áron vállaljuk bizonyos gyakori szervizműveletek elvégzését a legtöbb 4 évesnél idősebb Toyota modellre, eredeti Toyota alkatrészekkel és garanciával.

Bővebben

Toyota Szolgáltatások
Szerviztevékenységeink

Periodikus karbantartás

Cégünk vállalja a TOYOTA modellek mellett a más, egyéb gyártmányú személygépkocsik periodikus karbantartását.

Általános javítás

Az általános javítás fogalmába gyakorlatilag minden belefér, amely gépjármű javítása alkalmával felmerül, pl. motor, váltó, turbófeltöltő javítás felújítás, tengelykapcsoló javítás csere, fék és futómű javítások, stb…

Garanciális javítás

Cégünk hivatalos márkaszervizként vállalja a TOYOTA gyártmányú gépkocsit garanciális javításait.

Autó villamossági javítás

A modern gépjárművek működő szerkezeteinek felügyeletét irányítását igen bonyolult elektromos és számítástechnikai eszközök hálózata látja el.

Gépjármű diagnosztika

A mai modern gépkocsik fejlett diagnosztikai rendszerekkel vannak felvértezve, ezen rendszerek alkalmazását egyrészt az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások indokolják.

Klíma javítás, feltöltés

Ma a modern gépkocsik tekintetében a légkondicionáló berendezés nem számít kuriózumnak. Ennek ellenére sokan nem tudják helyesen használni, beállítani.

Műszaki vizsgáztatás

Szervizünkben évek óta foglalkozunk, hatósági műszaki vizsgáztatással és környezetvédelmi felülvizsgálattal, ezen tevékenységünket a kezdetek óta saját apparátussal végezzük, előre bejelentkezés alapján akár ez a szolgáltatás megvárható.

Állapot vizsgálat

Ezt a szolgáltatást, szeretném a lehető legszélesebb körben ismertté tenni, hiszen nagyon nem mindegy, hogy az általunk használt vagy birtokolt a járműnek a tulajdonságaival vagy esetleg a hibáival tisztában vagyunk-e.

Hybrid javítások

Szerencsére ez a technika nem igényel különösebb javítást, még annyit sem, mint egy normál belsőégésű motorral szerelt autó.

Miért minket?

Legfőbb célunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek. A világ legnagyobb autógyártójaként olyan megbízható, biztonságos autókat gyártani, amelyek barátai embernek és környezetnek egyaránt.

Szervizünk folyamatosan építi, fejleszti rendszerét, biztosítja a szükséges személyi, tárgyi erőforrásokat. Legfontosabb szempont a vevői, megrendelői elégedettség. Komoly figyelmet szentelünk a műszaki fejlesztésre, a legkorszerűbb anyagokkal, berendezésekkel dolgozunk, törekszünk a legmodernebb gépek beszerzésére. Szerelőink azonnali oktatásban részesülnek a legújabb modellek érkezésével, így akár az autó első szervizelését is biztosítani tudjuk.

Szerviztevékenységeinket évek óta az ISO 9001 szabvány vonatkozó előírásai szerint végezzük, amelyet rendszeresen felülvizsgálunk, megújítunk.

A Toyota számára rendkívül fontos, hogy a Toyota tulajdonosok biztonságban érezhessék magukat nemcsak vezetés közben, de mindig, amikor az autójukra gondolnak. A Toyota-biztosítással a gépjárműhasználatnak csak az örömteli oldala marad, amikor nincs váratlan, kellemetlen meglepetés.

A Toyota-biztosítás kizárólag a Toyota tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

Hazánk alkatrész ellátás tekintetében az Ausztriában lévő TOYOTA közép európai régió raktárbázishoz tartozik. Innen látnak el minket alkatrészekkel, mégpedig úgy, hogy minden nap 12:00 –ig leadott rendeléseinket, még aznap éjszaka kiszállítják így a másnapi munkakezdésre rendelkezésünkre áll a megrendelt termék. Ezen raktár kiszolgálási rátája 94% -os, ami azt jelenti, hogy 100 megrendelt tételből 94 db-ot azonnal adnak és csupán 6 db-ot kell tovább rendelni.

A továbbrendelés Belgiumban lévő központi alkatrész raktárból történik. Innen látják el teljes Európát és Afrika éjszaki részét alkatrészekkel. Innen az alkatrészek 3-4 nap alatt érkeznek hozzánk.

Mit nyújtunk?

Szervizszolgáltatásaink:

Garanciális és garancia időn túli gépkocsik javítása, karosszériajavítás, karosszériafényezés, műszaki vizsgára történő felkészítés, gumiabroncs értékesítés és javítás, eredeti Toyota alkatrészek és tartozékok értékesítése, autó diagnosztika, gépjárműmosás.


Autókereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink:

Használt gépjármű értékesítés, hitel ügyintézés, teljes körű biztosítás ügyintézés, Toyota garanciahosszabbítás.

Érvek a Toyota mellett

Környezetvédelem

MinőségGarancia


Szerviz